• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023. Copiii de la Butterfly Band au uitat de emoții datorită glumelor lui Mihai Bobonete: „Eu sunt mare fan privirea de sniper”

Românii au talent 2023. Copiii de la Butterfly Band au uitat de emoții datorită glumelor lui Mihai Bobonete: „Eu sunt mare fan privirea de sniper”

Este cea de-a opta seară din acest an în care telespectatorii vor avea ocazia să îi descopere pe cei care cred că prin talent pot transforma orice vis în realitate. Primii care pășesc pe scenă, într-o seară magică, sunt copiii din corul Butterfly Band. 

 

Grupul “Butterfly Band” din București s-a înființat în anul 2018, iar în prezent alcătuiește 37 de membri, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani. 

Dirijorul, Ioana Lucian, face parte din Corul Național de Cameră Madrigal “Marin Constantin” de peste 12 ani. Este soprană și solistă.

Idolii lor sunt intrepreții din Corul Național de Cameră Madrigal, alături de care au cântat de câteva ori.

Au o experiență scenică deja destul de vastă, au interpretat alături de copiii din Programul “Cantus Mundi” la concertele de Crăciun și de Paște de la Ateneul Român și Opera Română în cadrul vizitei Papei Francisc, fiind, evident, o mare onoare pentru ei. Printre altele, se poate menționa și participarea la Forbes Kids România.

Cel mai fericit moment pentru ei este atunci când se întâlnesc după școală și petrec timp împreună, asemenea unei familii.

Momentul mai puțin fericit a fost în timpul pandemiei, când nu s-au putut întâlni, dar cu toate astea nu s-au oprit. Au lucrat online și au reușit să lanseze primul lor videoclip.

Copiii de la Butterfly Band au uitat de emoții datorită glumelor lui Mihai Bobonete

Ca să-i facă pe copii să uite de emoții, Mihai Bobonete a știut imedia rețeta potrivită. A venit cu glume, pe placul copiilor. „Eu sunt mare fan privirea de sniper”, le-a spus actorul și i-a îndemnat să încerce și ei să-și miște ochii. 

Cei mici au fermecat publicul și juriul cu vocile lor frumoase și au trecut în etapa următoare cu 4 de DA. 

Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni