• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023. „Este peste așteptări”. Andi Moisescu a fost cucerit total de numărul de acrobație prezentat de Jeka Dehtiarov

Românii au talent 2023. „Este peste așteptări”. Andi Moisescu a fost cucerit total de numărul de acrobație prezentat de Jeka Dehtiarov

A fost aplaudat în picioare de public și de juriu. Jeka Dehtiarov i-a ținut pe spectatori cu sufletul la gură, prezentând un număr extraordinar de acrobație cu cercul. 

Tânărul în vârstă de 24 de ani vine de la Berlin. Jeka și-a descoperit talentul la vârsta de 5 ani, când a făcut primii pași de dans. În ceea ce privește talentul prezentat în această seară, el spune că a învățat singur mișcările. 

A fost de foarte multe ori în fața unui public numeros, dar niciodata la TV.

Nu este foarte sigur că poate ajunge în finală, dar spune că va face tot ce îi stă în putință. Dacă ar câștiga Românii au talent, ar călători în jurul lumii și le-ar da o parte din bani părinților lui.

Îi place să joace tenis, dar, ca să fie sincer, își petrece aproape tot timpul liber exersându-și numărul, merge la antrenamente și la sală. Pe lângă cyr wheel, Jeka performează și la flying pole.

Românii au talent 2023. Jeka Dehtiarov, aplaudat în picioare de către juriu. Andi Moisescu a fost cucerit total de numărul lui 



„Cumva, este un număr care vine peste așteptări. E mult risc la mijloc. Este impresionant cum poți să oprești o mișcare care e greu de oprit într-o fracțiune de secundă. Opririle astea bruște te lasă fără respirație. Nici nu mai contează cum faci, important e că le faci impecabil”
, i-a spus Andi Moisescu. 

„Ce ai făcut tu este foarte complicat. Se vede munca, mi-a placut foarte mult”, a comentat Dragoș Bucur. 

„Te așteptăm în etapa următoare. Mergi mai departe cu 4 de DA”, a adăugat Andra
 

Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni