• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • „Îmi vine să opresc oamenii pe stradă și să le spun...” Smiley, interviu exclusiv despre sezonul 14 Românii au talent - Fenomen

„Îmi vine să opresc oamenii pe stradă și să le spun...” Smiley, interviu exclusiv despre sezonul 14 Românii au talent - Fenomen

„Îmi vine să opresc oamenii pe stradă și să le spun...” Smiley, interviu exclusiv despre sezonul 14 Românii au talent - Fenomen

Sezonul 14 „Fenomen” Românii au talent este din ce în ce mai aproape. Din 9 februarie, de la 20:30, telespectatorii sunt invitați la un spectacol total, pe PRO TV și VOYO. Smiley, unul dintre prezentatorii show-ului, se declară nerăbdător să-și dea întâlnire cu oamenii talentați, dar și cu publicul. Ce sentimente îl răscolesc înainte de premieră, artistul a dezvăluit într-un interviu exclusiv.

Jurații Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, alături de prezentatorii Pavel Bartoș și Smiley, așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări! Urmează un sezon #FENOMEN Românii au talent!

Înainte de premieră, Smiley și-a împărtășit emoțiile, spunând că „are un gol în stomac”. 

Gallery

Emisiunea „Românii au talent” a ajuns deja la sezonul 14, sunt 14 ani de când românii urmăresc, în fiecare vineri seara, cel mai iubit show de talente. Cu ce gând ai pornit în noul sezon?

Se pare că aici era buletinul meu pierdut acum mulți ani. Buletinul pentru românii talentați. Este mereu o nerăbdare din aceea mare de tot, cu gol în stomac. Când știu că începe un nou sezon, îmi vine să opresc oamenii pe stradă și să le spun cu entuziasm că o să vadă iarăși ceva nemaivăzut, că iar o să aplaude în fața televizoarelor, o să râdă, o să se mire, o să plângă, o să fie emoționați. E o sărbătoare această emisiune, iar concurenții depășesc orice așteptare sau orice experiență văzută până acum. În fiecare sezon spun că nu se poate mai mult și mai spectaculos, dar mereu ajung să mă contrazic, chiar se poate.

De ce sezonul 14 este unul fenomen? Cum îl descrii în câteva cuvinte?

Este ca o dragoste din aceea mare, care odată cu fiecare an devine mai profundă, mai puternică, mai frumoasă, mai spectaculoasă. Sunt 14 ani de când această emisiune este nu ca în primul an, nu de 14 ori mai bună, ci parcă de fiecare dată, la fiecare reîntâlnire ni se pare infinit mai bună ca data trecută. E un fenomen atât producția în sine și longevitatea ei, cât și infinitele talente care răsar sezon de sezon mai uimitoare.

Un mesaj pentru telespectatorii Românii au talent. De ce trebuie să urmărească sezonul 14 Fenomen?

Cred că este o emisiune-fenomen care nu mai are nevoie de nicio invitație pentru a fi urmărită și trăită ca un spectacol total. Concurenții merită atenția și milioanele de ochi asupra lor, momentele lor au nevoie de toate aplauzele și emoțiile telespectatorilor și vă garantez că o să căutați și voi în casele voastre câte un buton auriu pe care să-l apăsați, ca să-i trimiteți pe unii dintre ei mai departe.

Sursă foto: protv.ro

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni