• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 16 februarie. Drew Colby, spectacol fenomen, doar cu mâinile, pe scena sezonului 14! Cum au reacționat jurații când au văzut momentul unic

Românii au talent, 16 februarie. Drew Colby, spectacol fenomen, doar cu mâinile, pe scena sezonului 14! Cum au reacționat jurații când au văzut momentul unic

Drew Colby a făcut senzație pe scena Românii au talent, cu un număr care rar s-a mai văzut în 13 ani de emisiune! Spectacolul său de teatru de umbre, realizate cu mâinile, i-a impresionat pe jurați!

Gallery

​Drew și-a descoperit pasiunea pentru teatru de umbre cu mâini în urmă cu 13 ani, atunci când a găsit câteva videoclipuri pe internet. Spectacolele altor oameni l-au îndemnat să învețe de unul singur această artă, iar astăzi își pune în aplicare talentul!

După ce și-a încheiat spectacolul, jurații și-au spus părerea despre momentul lui:

„Mi-ați dat clasă! Când mă las de comedie, asta vreau să fac!”, a spus Bobonete.

 „Mi-a plăcut foarte mult numărul, mi-a dat o stare de bine și m-am bucurat, am râs, au fost și mici momente în care m-am emoționat. Este un număr perfect pentru un show precum Românii au talent”, a spus Dragoș Bucur.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Drew Colby de la Românii au talent

Drew Colby și-a descoperit pasiunea pentru teatru datorită artistului Prasanno Rao din India. Concurentul de la Românii au talent a mărturisit că s-a inspirat foarte mult de la celebrul indian, iar într-o zi a avut ocazia să vorbească cu văduva și fiul idolului său. În acel moment, aceștia din urmă au observat stilul lui Prasanno în spectacolul lui Drew, fapt care s-a dovedit a fi o onoare pentru Drew.

Un moment trist în viața lui Drew a fost moartea pisicii sale, Oliver. Cu toate acestea, această pierdere a fost și trigger-ul care l-a inspirat să înceapă să se specializeze în teatrul de umbre. Cu talentul său unic, Drew are capacitatea de a comunica cu publicul de orice vârstă fără a folosi cuvinte. El consideră că această abilitate este mult mai profundă decât pare la prima vedere.

Ediția integrală poate fi urmărită pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni