• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Vineri seara, Andra a dat un Golden Buzz cu lacrimi în ochi! Românii au talent, lider absolut de audiență cu noua ediție!

Vineri seara, Andra a dat un Golden Buzz cu lacrimi în ochi! Românii au talent, lider absolut de audiență cu noua ediție!

Vineri seara, Andra a dat un Golden Buzz cu lacrimi în ochi! Românii au talent, lider absolut de audiență cu noua ediție!

Vineri, 16 februarie 2024, scena Românii au talent s-a încărcat de emoții și de aplauze, iar cei de acasă au urmărit fermecați fiecare minut al show-ului!

A mers departe imaginția ta. Ai reușit să creezi o poveste frumoasă”, a declarat aseară Mihai Bobonete după unul dintre momentele văzute. Fiecare concurent care a urcat pe scenă a reușit să impresioneze și să ducă spectacolul la un nou nivel.

Ne-ai surprins, pare că ai venit de nicăieri și ne-ai năucit. Uneori comentariile noastre sunt de prisos, nu mai au rostul”, a spus Andi Moisescu la finalul unei interpretări muzicale care a lăsat-o pe Andra cu lacrimi în ochi. Ana Nuță este tânăra de 20 de ani, venită din Craiova. ”Simt că acesta este momentul, mai ales că anul acesta caută un fenomen. Este un pas major pe care trebuie să-l facem astăzi”, a spus ea înainte de a urca pe scenă. A învățat să cânte în Biserică și știe că asta vrea să facă pe mai departe, iar acum totul i s-a confirmat, după ce Andra a apăsat butonul auriu care a trimis-o direct în semifinale.

M-ai făcut foarte fericită, mi-ai demonstrat că întâlnesc oameni talentați și înzestrați cu har de la Dumnezeu. Nu mă pot abține din plâns. Este un dar de la Dzeu ce ai primit și ai mare grijă de el”, i-a mărturisit vizibil emoționată jurata, după ce a apăsat golden buzz-ul.
Cea de-a doua ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:13. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 13.1 puncte de rating și 43.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.2 puncte de audiență și 10.5% share. De-a lungul difuzării, 2.5 milioane de români au simțit emoțiile concurenților care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:25, aproape 3.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Enishi, VAN, Duo Adventures, Dora Debreczeni, Johannes Stotter, Duo Costache, Virginia Rusu, Melania Ghiburdel, Drew Colby, Ansamblul Voiniceasca, Anja Luna și Rebeca Mangher.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Alți concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă! Nu ratați #14fenomen, noul sezon Românii au talent, la PRO TV și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni