• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 23 februarie. Cine e Xavier Mortimer, magicianul cu milioane de vizualizări și peste 1.000 de apariții cu Cirque du Soleil. Andra: „Este cel mai bun moment de magie pe care l-am văzut în 14 sezoane”

Românii au talent, 23 februarie. Cine e Xavier Mortimer, magicianul cu milioane de vizualizări și peste 1.000 de apariții cu Cirque du Soleil. Andra: „Este cel mai bun moment de magie pe care l-am văzut în 14 sezoane”

Xavier Mortimer este atât creatorul, cât și performerul spectacolelor vizuale pe care le prezintă la nivel internațional. El își compune muzica pentru propriile sale spectacole.

Gallery

Xavier a crescut în sudul Franței și a început să performeze de la o vârstă fragedă ca artist de stradă.

În 2020, când lumea se afla într-un moment dificil și realitatea era la cotele sale cele mai întunecate, Xavier Mortimer a apărut brusc pe rețelele sociale și a cucerit internetul cu iluziile sale unice.

Xavier are cel mai vizionat video scurt cu magie din toate timpurile pe YouTube, reușind să strângă 576 de milioane de vizualizări.

După ce a avut peste 1.000 de apariții cu Cirque du Soleil, el a decis să-și prezinte propriul său spectacol în Las Vegas, devenind astfel primul artist din istoria Cirque du Soleil care a făcut acest pas.

Xavier a fost aplaudat în picioare de toți jurații.

Andra: „Ne-ai ținut cu sufletul la gură! Este cel mai bun moment de magie pe care l-am văzut în 14 sezoane de Românii au talent! Ești formidabil, ești excepțional”;

Andi Moisescu:Este un concurent redutabil prentru premiul de originalitate”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 4-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni