• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 1 martie. Arsenie Țiple a cucerit inimile publicului cu vocea sa inconfundabilă: „Ai o voce extraordinar de frumoasă!”

Românii au talent, 1 martie. Arsenie Țiple a cucerit inimile publicului cu vocea sa inconfundabilă: „Ai o voce extraordinar de frumoasă!”

Arsenie Țiple are 13 ani, este din satul Mărcești, județul Dâmbovița, și provine dintr-o familie de artiști. Tatăl său este un cunoscut cântăreț de operă, iar mama este profesoară de canto. Cei doi părinți împărtășesc pasiunea pentru muzică cu fiul lor și cântă împreună cu el.

Gallery

​Tatăl lui Arsenie este originar din Ucraina, iar tânărul artist regretă că nu și-a mai văzut bunicii din partea tatălui de 5 ani, însă a găsit o altă conexiune cu trecutul în Mănăstirea Prislop. Spune că simte o energie aparte când merge acolo, ca și cum ar fi inspirat de spiritul marelui călugăr Arsenie Boca.

De-a lungul timpului, Arsenie a participat la multe concursuri și festivaluri, iar acum a venit la Românii au Talent pentru a-și construi o carieră în muzică. Pentru el, acest show este o rampă de lansare potrivită pentru a-și împărtăși talentul cu lumea.

„Ai o voce extraordinar de frumoasă! Lasă mișcările astea să vină natural, nu le mai forța, asta așa ca un sfat. De drag îți spun pentru că vocea ta este suficientă și chipul tău frumos, dar și faptul că te-ai îmbrăcat în costum popular.

Cred că toate vin cu timpul, cu experiența de scenă, de evenimente la care mergi să cânți. Important este că ai o voce extraordinară și o tehnică vocală extraordinară”, i-a spus Andra lui Arsenie Țiple.

 Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 5-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni