• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 1 martie. Quim Moya, creativitate fără granițe, pe pânză! Artistul a desenat chipul lui Smiley: „Sunt invidioasă că nu m-a ales pe mine”

Românii au talent, 1 martie. Quim Moya, creativitate fără granițe, pe pânză! Artistul a desenat chipul lui Smiley: „Sunt invidioasă că nu m-a ales pe mine”

Quim Moya, un artist pasionat de pictură, a găsit mereu bucurie în a-și exprima creativitatea pe pânză. Într-o zi, când timpul era limitat, a descoperit că speed painting-ul oferă texturi unice și captivante. De atunci au trecut 15 ani, perioadă în care și-a perfecționat abilitățile și a rafinat tehnicile clasice pe care le-a învățat.

Gallery

​În căutarea constantă a inovației și adaptându-se cerințelor pieței evenimentelor, Quim a dezvoltat noi tehnici de live painting care au stârnit admirația publicului. Totuși, momentul cel mai important din cariera sa a fost când a împărțit scena cu faimosul pilot de Formula 1, Lewis Hamilton, având privilegiul să îl picteze.

Dacă ar câștiga premiul cel mare la Românii au talent, Quim și-ar dori să construiască un centru artistic în mijlocul naturii, în Catalonia. Acest centru ar fi dedicat tuturor artiștilor, oferindu-le un spațiu unde să creeze și să inoveze, inspirați de frumusețea naturii și de energia deosebită a locului.

„Quim, pare că ești un rătăcit, dar expresia pe care tu ai reușit să o surprinzi în pictura ta făcută în formă de spectacol este incredibilă!”, a declarat Andi Moisescu, suprins de talentul lui Quim Moya.

„Vreau să își spun că ți-a ieșit impecabil! Chiar sunt invidioasă că nu m-ai ales pe mine ca să am și eu parte de un asemenea tablou”, a spus și Andra după ce a văzut chipul lui Smiley, pictat pe pânză de către concurent.

 Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 5-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni