• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 1 martie. Cristina Costiniu, un exemplu de curaj și determinare, a emoționat publicul până la lacrimi: „Ești un model pentru toate femeile”

Românii au talent, 1 martie. Cristina Costiniu, un exemplu de curaj și determinare, a emoționat publicul până la lacrimi: „Ești un model pentru toate femeile”

Cristina Costiniu, o femeie cu multiple talente, a explorat diverse domenii în căutarea dezvoltării personale. Totul a început din nevoia de a-și dezvolta musculatura, mai ales că a trecut prin accidentări inevitabile în viața de zi cu zi.

Gallery

​De la vârsta de 14 ani, Cristina a muncit în diferite locuri: a fost angajată într-un pub, a lucrat la o spălătorie auto, a vândut mărțișoare și flori, dar parcursul ei nu s-au oprit aici.

În prezent, Cristina este designer vestimentar, croitor, confecționer, modelier, tiparist, tapiser și retușier. De asemenea, lucrează part-time la un fast food în Electroaparataj.

Viața ei nu a fost lipsită de provocări. După 8 ani de căsătorie, Cristina a intentat divorț. A fost o perioadă dificilă, iar ea a rămas cu cei doi copii, fără adăpost. Pentru a avea un acoperiș deasupra capului, au mers împreună într-un centru maternal.

Cristina continuă să lupte și să se reinventeze, iar povestea ei este un exemplu de curaj și determinare.

„Este foarte impresionant tot ce am văzut. Te admir și ești un exemplu pentru toate femeile! Un exemplu de putere și de forță”, a spus Andra

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

 Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 5-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni