• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 8 martie. La 13 ani, Aniela Ravineală a oferit un moment savuros de stand-up, iar Mihai Bobonete a îmbrățișat-o: „Ai un mare DA, cel mai mare din sezonul ăsta!”

Românii au talent, 8 martie. La 13 ani, Aniela Ravineală a oferit un moment savuros de stand-up, iar Mihai Bobonete a îmbrățișat-o: „Ai un mare DA, cel mai mare din sezonul ăsta!”

Părinții au observat că Aniela este carismatică și talentată în actorie încă de când avea câțiva anișori. Orice povestea, fetița capta atenția celor din jurul ei. Tatăl ei, de asemenea, este o persoană carismatică și este mereu pus pe glume.

Gallery

Deși este o persoana efervescentă și pozitivă, Aniela a trecut printr-o experiență traumatizantă, în urmă cu 5 ani. A fost accidentată de o mașină în timp ce traversa strada. A fost în comă și a avut o contuzie. Nu a putut vorbi timp de aproximativ o lună.

Ulterior, a început încet să vorbească, dar creierul a fost afectat. Au fost afectați centrul vorbirii și centrul foamei. A mâncat necontrolat, chiar și terciul de ovăz, pe care până atunci îl detesta. Apoi a avut diplopie timp de 7 luni, ceea ce înseamnă că vedea dublu, iar acest lucru se datora cheagurilor de sânge care trebuiau să se absoarbă.

Ea nu își amintește multe lucruri din perioada aceea, dar medicii i-au spus că este norocoasă și că s-a recuperat destul de bine.

Mihai Bobonete: „Aniela e foarte greu să faci lumea să râdă, să fii singură tu cu un microfon și să spui glume. Este unul dintre cele mai grele procese care se pot întâmpla pe planetă. Să faci omul să râdă și să uită de necazurile pe care le are în momentul ăla. Este mega greu. Ce curaj ai tu, nu au restul comedianților din România. Ceea ce ai făcut tu acum este mega curaj, fetițo. Ai venit din republică cu un text scris de tine, foarte amuzant, iar eu cred că tu poți de acum încolo să faci o carieră din asta. Ai tot ceea ce îți trebuie. Sunt atât de bucuros că ai venit la Românii au talent, încât aș vrea să te iau în brațe. Ești foarte bună. Din partea mea ai un mare DA, cel mai mare DA din sezonul ăsta”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 6-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni