• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 8 martie. Teodora Mihăila le-a arătat juraților ce înseamnă dansul contemporan pentru ea: „Îți scoate în evidență nu doar gingășia și eleganța, dar și calitățile de sportiv!”

Românii au talent, 8 martie. Teodora Mihăila le-a arătat juraților ce înseamnă dansul contemporan pentru ea: „Îți scoate în evidență nu doar gingășia și eleganța, dar și calitățile de sportiv!”

Teodora a început să danseze încă de la grădiniță. A început cu dansuri populare, apoi a trecut la streetdance, iar mai apoi la balet.

Gallery

Într-o zi s-a dus acasă și le-a spus părinților că dansul este visul ei. În prezent se împlinesc 12 ani de când dansează.

A participat la numeroase concursuri internaționale și cupe mondiale.

Mama Teodorei nu lucrează, iar tatăl este șef mecanic pe un vapor. Teodora își vede tatăl doar timp de 3 luni pe an și își amintește că într-un an a plecat cu o oră înainte de ziua ei.

Teodora nu prea are timp liber, când nu dansează sau nu este la școală, pur și simplu doarme. Există zile când se simte obosită sau nu are chef, dar își aduce aminte că visul ei este să aibă un viitor strălucit și să câștige din dans, așa că își adună forțele și merge mai departe.

Teodora a primit 4 de DA de la jurați. 

Dragoș Bucur:Să știi că mi-a plăcut foarte mult momentul. E foarte interesantă combinația asta de dans contemporan cu balet clasic și gimnastică. Îți scoate în evidență nu doar gingășia și eleganța, dar și calitățile de sportiv!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 6-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni