Se anunță o seară încărcată de frumos și pace într-o nouă ediție Românii au talent

Se anunță o seară încărcată de frumos și pace într-o nouă ediție Românii au talent

Sfârșitul de săptămână începe mereu cu bucurie și cu zâmbetul pe buze, începe cu acei visători care au muncit pentru pasiunea lor și care au ajuns în punctul în care se simt pregătiți să fie văzuți de o țară întreagă. Dorința de frumos și pace se împlinește concret în fiecare vineri, de la ora 20:30, atunci când cel mai urmărit show de televiziune revine, la PRO TV. Românii au talent este o instituție necesară unde frumusețea talentului este validată și răsplătită, de fiecare dată.

Gallery

În doar câteva ore începe cea de-a șasea șansă a oamenilor frumoși, a celor care aduc idei și valori care scot tot ce este mai bun la suprafață să fie văzuți, apreciați și aplaudați de către toți cei din sală, dar și de către telespectatori. Ca de fiecare dată, în culise, Smiley și Pavel Bartoș sunt gata să îi întâmpine pe concurenți și să le dea din starea lor de bine. Andi, Andra, Dragoș și Bobo sunt și ei pregătiți să dea mai departe speranță celor care merită să audă DA-urile lor, dar și să-i trimită direct în semifinale pe cei care vor impresiona cu adevărat!

”Sunt un artist de circ. Am făcut tenis de performanță de la 3 la 11 ani, după m-am lăsat. Frații mei s-au apucat de circ de când erau mici. M-au inspirat să mă apuc și eu. Am continuat și am zis că asta vreau să fac când o să fiu mare. Este greu, mai ales la început, când tot pici”, va povesti o puștoaică de doar 14 ani din Timișoara. Decisă să demonstreze cât este de pasionată de ceea ce face, aceasta a pregătit un moment special pentru participare, iar reacțiile juraților se anunță unele pe măsură.

Un grup de 18 membri, din zona Novaci, va urca pe scenă cu dorința de a arăta cât de importante sunt tradițiile pentru ei. ”Sunt copiii ciobanilor”, va anunța cea care ghidează întregul grup vocal folcloric, iar Andra va fi impresionantă de ceea ce va vedea: ”toată treaba asta e așa de autentică”.

Deși are doar 10 ani, o tânără din Dâmbovița vrea să simtă că tot ceea ce a investit în pasiunea ei pentru muzică face o diferență. ”Vreau să fiu cântăreață, este visul meu și iubesc să cânt. Să particip la Românii au talent înseamnă foarte mult. Când eram mică, îmi imaginam cum ar fi să fiu aici și iată-mă”, va povesti ea. Ce vor crede jurații și ce rezultate va avea, urmează să aflăm.

Concurenții sunt pregătiți, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, cea de-a șasea ediție a sezonului #14fenomen, Românii au talent, la PRO TV. Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni