• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A plecat din Armenia pentru iubitul ei din Târgu Jiu. Care este povestea Monei Mova, cântăreața care a fost aplaudată în picioare la Românii au talent

A plecat din Armenia pentru iubitul ei din Târgu Jiu. Care este povestea Monei Mova, cântăreața care a fost aplaudată în picioare la Românii au talent

A pășit pe scenă cu emoții, dar de la primele versuri interpretarea ei a cuprins sala de o liniște feerică. O voce divină s-a strecurat ca o lumină plăcută în sala de la Românii au talent. Mona Mova a fost descoperire neașteptată pentru juriul emisiunii, care i-a acordat 4 de „Da”.

Mona are 25 de ani și locuiește în București. Originară din Armenia, tânăra spune că și-a cunoscut dragostea pe internet și a venit tocmai până în România pentru a-și urma chemarea inimii. Iubitul ei este din Târgu Jiu. 

Gallery

​În Armenia, Mona lucra într-un studio TV. A studiat muzica clasică din copilărie, influențată de mama ei, care era compozitoare și cântăreață. Tatăl Monei, de origine arabă, este cadru medical în UAE. Părinții sunt despărțiți de mult timp. Mona a fost crescută mai mult de către mama ei. Tânăra cântă la mai multe instrumente muzicale și a studiat 12 ani muzica clasică.

În România, încearcă să-și facă o carieră. Cântă la evenimente și compune piese. 

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 7-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni