• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Vocea ei clară este balsam pentru suflet. Cine este Edina Neagu, eleva din comuna Vârfuri care a primit 4 de „Da” la Românii au talent

Vocea ei clară este balsam pentru suflet. Cine este Edina Neagu, eleva din comuna Vârfuri care a primit 4 de „Da” la Românii au talent

Este pasionată de muzică și visează să devină o mare cântăreață. Interpretarea Edinei de la Românii au talent a fost ca un balsam pe suflet, iar juriul abia așteaptă să o revadă în etapa următoare.

Edina are 10 ani și vine din localitatea Vârfuri, județul Dâmbovița. Ea este elevă în clasa a IV-a la o școală din Moreni. 

Edina cântă de aproape 2 ani și și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică datorită mamei sale. Mama ei a visat să devină cântăreață, însă nu a reușit din cauza faptului că nu avea posibilități financiare.

Edina mai cântă și la biserica locală cu ocazia sărbătorilor sau a slujbelor. Ea are o soră și un frate. Sora locuiește în București, în timp ce fratele este sudor în Irlanda. Fetița a participat la concursuri muzicale în Italia, Pitești și București, câștigând trofee și diplome.

 

Gallery

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 7-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni