• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Magnetul formator care atrage talente neștiute, show-ul Românii au talent a fost, și de această dată, lider absolut de audiență!

Magnetul formator care atrage talente neștiute, show-ul Românii au talent a fost, și de această dată, lider absolut de audiență!

Magnetul formator care atrage talente neștiute, show-ul Românii au talent a fost, și de această dată, lider absolut de audiență!

În fiecare săptămână, seara de vineri aduce o dovadă clară: izvorul de talent rămâne nesecat, frumosul, pacea și încântarea sunt cu noi și ne aduc motive reale să zâmbim și să simțim bucuria adevărată. ”M-aș gândi foarte serios la o carieră în domeniul ăsta, ai cam toate atuurile de care ai nevoie”, i-a spus Andi Moisescu unei concurente, trăgând o concluzie care subliniază rezultatele majore la care au ajuns concurenții Românii au talent și cât de importantă este șansa primită.

Pasiunea pentru muzică a venit de când eram foarte mică și asta probabil s-a întâmplat pentru că aveam muzică în jurul meu. Am început să scriu când eram destul de mică. A început prin a fi o modalitate de exprimare. Mi-e frică când le cânt prietenilor o piesă personală. De obicei, frica semnalează un moment în care crești. E un fel de a sări în ocean și vedem ce-o să iasă”, a spus Iulia Vîlceanu, o studentă de 20 de ani, din Satu Mare, înainte de a urca pe scenă.

Ceea ce a urmat a fost o interpretare fără cusur care i-a ridicat pe jurați în picioare și i-a făcut pe Smiley și Pavel Bartoș să-și dorească să o vadă direct în semifinală. ”Cel mai bun cantautor pe care l-am văzut vreodată pe scena de la Românii au talent”, a declarat Smiley, după ce, alături de Pavel, i-a oferit butonul auriu.                                                                              

Cea de-a șasea ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:07. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.4 puncte de rating și 33.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.6 puncte de audiență și 10.6% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.3 milioane de români s-au bucurat de fiecare moment de pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:23, aproape 2.8 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Bollywood Dance Show, Daria Crețu, Silvia Accossato și Andreea Bosonotto, Anais Bădina, Mona Mova, Hitesh Patel, Edina Neagu, Grup vocal folcloric Nedeia, Saleh Yazdani, Andrew Lee, Erica Popa, Bianca Constantin și Karlos Tănăsucă.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Alți concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă! Nu ratați nicio ediție din sezonul #14fenomen Românii au talent.

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni