• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 29 martie. Adrian Bradu, elevul de 14 ani care cântă la acordeon, moment unic pe scenă: „A fost totul atât de natural”

Românii au talent, 29 martie. Adrian Bradu, elevul de 14 ani care cântă la acordeon, moment unic pe scenă: „A fost totul atât de natural”

Adrian Bradu, un tânăr de 14 ani din Republica Moldova, este un exemplu strălucit de pasiune și dedicare pentru muzică. În fiecare zi, călătorește 7 kilometri pentru a ajunge la cursurile de muzică, un efort care reflectă angajamentul său profund.

Gallery

​Adrian Bradu este un muzician talentat care cântă la nu mai puțin de șase instrumente: acordeon, pian, saxofon, flaut dulce, tobă și fluier. Dintre toate, acordeonul îi este cel mai drag deoarece îi permite să exprime o gamă largă de emoții.

Bunicul său a fost cel care l-a introdus în lumea muzicii, ducându-l la școala de muzică. În familia sa, doar frații mai mici împărtășesc pasiunea lui Adrian. Părinții săi lucrează în construcții în Chișinău, mama fiind un zugrav talentat, iar tatăl se ocupă cu montarea gresiei.

Deși sunt ocupați, părinții lui Adrian se asigură că ajung acasă în fiecare weekend, aducând întotdeauna cadouri și dulciuri pentru copii. Chiar dacă este încă tânăr, Adrian înțelege eforturile pe care părinții săi le depun, spunând că „este foarte multă muncă pe șantier”.

„A fost totul atât de natural și de plăcut să își aud glasul de copil. Nimic forțat, nu ai vrut să cânți ca un adult. Îmi place naturalețea și inocența pe care le-am simțit în vocea ta”, a spus Andra.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni