• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 29 martie. Dorin Pop a arătat întregii țări că pasiunea pentru dans a rămas vie în inima sa, indifierent de circumstanțe

Românii au talent, 29 martie. Dorin Pop a arătat întregii țări că pasiunea pentru dans a rămas vie în inima sa, indifierent de circumstanțe

Povestea lui Dorin începe în 1987, la Casa Tineretului din Baia Mare. După 1990, a început să predea dansul la Casa de Cultură, dar a fost nevoit să întrerupă pentru a-și îndeplini serviciul militar. La întoarcere, a preluat conducerea Casei Sindicatelor de Dans din Baia Mare.

Gallery

​Dorin a fost, de asemenea, balerin la Teatrul de Revistă din Baia Mare. A devenit o figură cunoscută în comunitate, dedicându-și întreaga viață acestei profesii. La un moment dat, a primit o ofertă de a pleca în străinătate cu trupa sa, o oportunitate care i-a permis să călătorească în diferite locuri din lume.

Cu toate acestea, experiența nu a fost atât de reușită pe cât se aștepta, iar la întoarcerea în țară a constatat că oportunitățile în domeniul dansului nu mai erau la fel de ofertante. Astfel, Dorin Pop fost nevoit să caute diverse modalități de a-și câștiga traiul.

A avut diverse locuri de muncă, cum ar fi întreținerea în cabinete stomatologice sau asistent medical, iar în prezent lucrează ca agent de securitate.

Povestea lui Dorin este un exemplu de adaptabilitate, arătând că, indiferent de circumstanțe, pasiunea pentru dans a rămas vie în inima sa.

„Eu am văzut un om care este îndrăgostit de dans. Bucuria pe care ai adus-o pe scenă este suficientă pentru mine”, a spus Andra.

„Aș împărți concurenții în două categorii: cei care vin să câștige premiul și cei care vin pentru că își doresc să fie pe această scenă”, a mai spus și Dragoș Bucur.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni