• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 29 martie. Jáde Köver a ridicat publicul în picioare după momentul fantastic de dans contemporan

Românii au talent, 29 martie. Jáde Köver a ridicat publicul în picioare după momentul fantastic de dans contemporan

Jáde Köver a început să facă balet la vârsta de doar 3 ani, iar un an mai târziu a intrat într-o grupă de gimnastică ritmică, cunoscută și sub numele de showdance, marcând începutul unei călătorii extraordinare în lumea dansului.

Gallery

​Părinții lui Jáde au avut un rol semnificativ în dezvoltarea ei artistică. Mama sa, un designer industrial talentat, își dedică timpul liber pentru a crea costumele spectaculoase ale lui Jáde. Tatăl ei, un sculptor recunoscut, a fost, de asemenea, o sursă de inspirație pentru ea.

Pe lângă dans, Jáde este pasionată și de desen, o altă formă de exprimare artistică care îi permite să-și exploreze și să-și exprime creativitatea. Participă, în principal, la concursuri internaționale, unde își etalează abilitățile și pasiunea pentru dans.

În era digitală, Jáde își extinde prezența și pe platformele de social media. Creează și publică conținut pe YouTube, unde fanii pot urmări filmulețe cu ea făcând gimnastică, dansând și realizând improvizații.

Jáde mărturisește că a ales să participle la Românii au talent deoarece i s-a spus adesea că este născută pentru scenă. Când vede pe cineva care cântă pe stradă, Jáde se oprește și dansează, creând coregrafii improvizate. Dacă nu este nimeni care să cânte, își pune propria muzică de pe un difuzor și își lasă corpul să se miște în ritmul muzicii.

Jáde demonstrează că arta și talentul pot fi împletite în moduri uimitoare, iar prin dans îi inspiră pe toți cei care o urmăresc.

„Vei convinge mai ușor dacă vei merge pe un dans mai aproape de vârsta ta de copil, dar asta este o părere personală care nu are nicio legătură cu valoarea momentului tău”, a spus Dragoș Bucur.

„Eu cred că ai și improvizat astăzi. Mi se pare că ai trăit momentul, deci faci și ceea ce simți”, a spus Bobonete.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni