• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 29 martie. José Almar s-a îndrăgostit în România și a urcat pe scenă pentru a-și cânta povestea

Românii au talent, 29 martie. José Almar s-a îndrăgostit în România și a urcat pe scenă pentru a-și cânta povestea

José Almar, un argentinian de 39 de ani din Buenos Aires, a ajuns în România în 2012. Inițial, vizitele sale erau scurte, venind doar pentru weekend-uri la diverse festivaluri de dans. În 2013, însă, viața lui José a luat o întorsătură neașteptată când a întâlnit o româncă cu care a început o relație. Deși relația lor s-a încheiat după 7 ani, José a ales să rămână în România.

Gallery

​În prezent, José Almar este logodit cu Mădălina, designer de interior, pe care a întâlnit-o la un supermarket într-o zi când străzile erau pustii. Cei doi plănuiesc să se căsătorească anul viitor.

José Almar provine dintr-o familie numeroasă, cu 10 copii. Mama sa, care a avut grijă de persoane în vârstă, i-a insuflat lui Jose pasiunea pentru muzică și artă. Tatăl lui José a decedat în 2007, dar moștenirea sa continuă să trăiască prin Jose și ceilalți nouă frați ai săi.

Pe lângă faptul că este un dansator talentat, José este și muzician, cântând la voce și chitară. A avut diverse joburi de-a lungul anilor, de la vânzarea de cursuri pentru utilizarea software-ului Office, la lucrul în domeniul criptomonedei și ca radio-operator de ambulanțe.

Anul acesta, José urmează să termine facultatea de psihologie și are în plan să urmeze un masterat în acest domeniu. Visul lui este să devină psihanalist, continuând astfel călătoria sa de a înțelege și a ajuta oamenii.

„José Almar, ești absolut încântător și cânți atât de frumos la chitară și a sunat atât de bine de la prima atingere a corzilor încât am suspectat că nu e live. Ai o vocea foarte plăcută”, a spus Andi Moisescu.

„Mă gândeam că aș plăti bilet să vin să te ascult”, a spus Andra.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni