• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 29 martie. Theodora Mărgean, moment remarcabil la pian: „Ești foarte talentată!”

Românii au talent, 29 martie. Theodora Mărgean, moment remarcabil la pian: „Ești foarte talentată!”

Theodora, o tânără de 15 ani din Ploiești, este o prezență remarcabilă în lumea muzicii. Bunicul său, un lăutar talentat care cânta la orgă și acordeon, a fost o sursă de inspirație pentru ea, însă cel care a insistat ca tânăra să înceapă studiul muzicii a fost chiar tatăl său.

Gallery

​Theodora nu s-a limitat doar la studiul muzicii, ci a participat și la competiții internaționale, unde a fost recunoscută și apreciată. În prezent, ea este una dintre pianistele de bază ale Liceului de Arte din orașul său.

Unul dintre momentele de mândrie ale Theodorei a fost când a cântat în fața unei săli pline la Filarmonica din Ploiești. Visul ei este să devină solistă la operă, deși este conștientă că acesta este un drum dificil.

Pentru a ajunge la acest nivel, Theodora a făcut multe sacrificii. A repetat zilnic între 3-4 ore, uneori chiar până când o dureau degetele. Pe lângă studiile școlare, ea mai are lecții private cu o pianistă celebră.

Cu toate că părinții săi pot fi uneori exigenți, Theodora susține că acest lucru a fost benefic și că nu ar fi ajuns aici dacă nu ar fi fost împinsă de la spate.

„Sper din suflet să treci prin toate etapele acestei emisiuni ca să te mai ascult. Ești foarte talentată și faci cinste numelui Mărgean”, a spus Andra.

 Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni