• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 29 martie. Andra Barangă i-a uimit pe jurați cu vocea sa inconfundabilă: „Eu îți văd un viitor foarte frumos”

Românii au talent, 29 martie. Andra Barangă i-a uimit pe jurați cu vocea sa inconfundabilă: „Eu îți văd un viitor foarte frumos”

Andra Barangă, în vârstă de 20 de ani, din Năvodari, județul Constanța, este o tânără cu un talent muzical excepțional. Fiica lui Ilie Costel, cunoscut sub numele de scenă “Cutiuță” și fost concurent la Românii au talent, Andra a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl ei.

Gallery

​Costel, un acordeonist renumit născut în Brăila, a crescut într-o familie de muzicieni. Încă de la vârsta de 9 ani, a început să studieze vioara, iar la 17 ani a început să cânte la acordeon, deși nu a avut studii muzicale formale. Cu toate acestea, el a insistat ca cei doi copii ai săi, Andra și Dorinel, să urmeze școli de specialitate.

În prezent, Andra studiază canto clasic la Conservator. Deși provine dintr-o familie de lăutari, ea preferă muzica de nișă. Visul ei este să devină soprană la operă și să performeze pe scenă. Îi place, de asemenea, să cânte jazz, deși consideră că acest gen muzical este adesea înțeles greșit și nu este suficient de apreciat.

Andra a avut deja ocazia să cânte pe scena Sălii Palatului și alături de artistul Pepe, însă este conștientă că drumul spre succes este lung și plin de provocări.

„Eu îți văd un viitor foarte frumos în zona asta”, a spus Dragoș Bucur.

„Tu ai venit la Românii au talent și ne- ai cântat diamantul de pe coroana muzicii românești. Sunt curios ce găsești mai greu data viitoare”, a spus Bobonete.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni