• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Delia Papazicu le-a cucerit inimile juraților de la Românii au talent în mai puțin de 3 minute! Cine e fetița de 7 ani care vrea să-i ia locul Andreei Esca: „Tu ești plină de umor!”

Delia Papazicu le-a cucerit inimile juraților de la Românii au talent în mai puțin de 3 minute! Cine e fetița de 7 ani care vrea să-i ia locul Andreei Esca: „Tu ești plină de umor!”

Delia are 7 ani și face cursuri de media și televiziune de 2 ani, învățând cum să-și stăpânească emoțiile și să nu aibă trac în fața camerei, dar preferatele ei sunt lecțiile de dicție.

Gallery

​Mama ei a observat că Delia are o dicție foarte bună și o memorie excepțională, așa că a dus-o la cursuri. Știe să citească de la vârsta de 4 ani.

O admiră pe Andreea Esca foarte mult, până în punctul în care s-a tuns ca ea. Spune că este un model demn de urmat, că nimeni nu a reușit să o imite, iar Delia privește acest lucru ca pe o provocare.

Pe viitor, își dorește să prezinte știrile la Pro TV, dar speră și să dea măcar o “publicitate” în locul lui Pavel, are chiar și textul pregătit.

Mama ei este organizatoare de evenimente, iar tatăl ei este navigator și lipsește 6 luni pe an, așa că îl vede rar.

Delia le-a spus juraților că a venit la Românii au talent pentru a-și îndeplini visul, acela de a fi jurnalist. Știe și ce salariu și-ar dori: 1.500 de lei... pe zi :)

Dragoș Bucur: „Tu ești plină de umor! Chiar dacă nu ți-ai scris tu textele, ai înțeles ce ai spus, ceea ce înseamnă că ai umor! Ești foarte bună! Bravo!”;

Andra: Cele mai frumoase știri pe care eu le-am auzit au fost spuse de tine aici și te felicit! Dacă ăsta e drumul tău, mergi mai departe, muncește și ne bucurăm că ne-ai onorat cu prezența!”;

Andi Moisescu: „Delia, un singur lucru trebuie să înveți! Niciodată, dar absolut niciodată să nu răspunzi la întrebarea „ce salariu ai?”. Atât! În rest, ai tot ce îți trebuie!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 10 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni