• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 5 aprilie. Alex Niculae, magicianul care le-a amintit juraților de copilărie: „Am scos copilul din mine și l-am lăsat să se bucure de momentul ăsta!”

Românii au talent, 5 aprilie. Alex Niculae, magicianul care le-a amintit juraților de copilărie: „Am scos copilul din mine și l-am lăsat să se bucure de momentul ăsta!”

Alex este pasionat de magie de la vârsta de 8 ani, când a văzut pentru prima dată un spectacol de magie, și a fost dragoste la prima vedere.

Gallery

​Magia pentru el înseamnă să aduci zâmbete și bucurii celor din jur, este un mod de socializare prin care se poate face plăcut în societate.

Își dorește să-și deschidă propriul teatru de magie unde să susțină spectacole pentru copii, pentru toate categoriile sociale, și în special pentru copiii cu situații  speciale, care nu au avut niciodată șansa de a vedea un spectacol de magie.

Familia este de partea lui, chiar dacă aceștia nu sunt în totalitate de acord cu ceea ce face. Alex a terminat o facultate de management-marketing, iar familia și-ar dori ca el să profeseze în acel domeniu.

Pe lângă magie, este pasionat de desen, îi place să realizeze portrete și schițe.

Mihai Bobonete: „Sincer, între noi doi fie vorba, tu ai obținut exact ce ți-ai dorit! Ai venit la Românii au talent pentru că știi că se uită 4 miloane de oameni în vinerea asta la tine. Dacă dintre ei milioane, 2 milioane au măcar câte un copil înseamnă 2 milioane de copii. Dacă fiecare își face în același an petrecerea de ziua de naștere (...) asta înseamnă... cam în doi ani ai putea să faci milionul de dolari lejer doar că ai apărut în seara asta la Românii au talent”;

Andi Moisescu: „Am scos copilul din mine și l-am lăsat să se bucure de momentul ăsta!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 10 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni