• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Golden Buzz istoric la Românii au talent! Dansatorii din Ansamblul Hecenii au convins-o pe Andra să apese butonul auriu: „N-am văzut în viața mea un dans executat cu atâta dăruire și cu atâta suflet!”

Golden Buzz istoric la Românii au talent! Dansatorii din Ansamblul Hecenii au convins-o pe Andra să apese butonul auriu: „N-am văzut în viața mea un dans executat cu atâta dăruire și cu atâta suflet!”

Grupul s-a format acum 10 ani. Membrii ansamblului au o strânsă relație de prietenie care îi leagă și în afara activității de bază.

Gallery

​Speră să reușească să câștige Românii au talent, deoarece acest câștig va realiza visul copiilor din satul Heciul Nou, acela de a amenaja o sală de dans modernă, echipată cu bare pentru dansul clasic, oglinzi, o podea de calitate și un acoperiș care nu lasă apa să intre. Prin exemplul lor, ei doresc să arate că, dacă lucrezi asiduu și faci ceea ce-ți place, poți reuși să dărâmi obstacole aparent imposibile.

Cel mai nefericit moment pentru ei a fost când reprezentanții conducerii locale au decis că activitatea ansamblului este una care necesită prea multe resurse și au hotărât să sisteze cursurile, conducătorul actual fiind nevoit să mențină activitatea ansamblului pe post de voluntar.

Andra: „Eu nu am văzut în viața mea un dans mai ritmat și dansat în felul ăsta! Eu vă jur că în momentul ăsta am piele de găină. N-am văzut în viața mea un dans executat cu atâta dăruire și cu atâta suflet! În viața mea nu am văzut acest lucru!”;

Mihai Bobonete: „Nu a fost un dans popular, a fost un fel de haka al dansurilor populare! (...) Nu am văzut atâta viață și fericire pe scenă. Sunteți fenomen!”;

Andi Moisescu: „Ați dărâmat orice reper în materie de dans!”;

„Este foarte interesant că e pentru prima oară când un dans popular m-a dus prin toate stările. M-am bucurat ca un copil mic văzând câtă energie aveți. Eu sunt o iubitoare de muzică populară și tradiții, dar mi se pare că voi aveți tot pachetul. Folclorul nu o să moară niciodată pentru că văzându-vă pe voi mi se pare că viitorul sună bine. Atâta dăruire nu am văzut în dansurile populare niciodată și atunci știu că este o premieră, dar ... ”, a spus Andra după care a apăsat Golden Buzz-ul.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 10 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni