• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cine este Nicole Bucevschi, eleva de 11 ani care s-a inspirat din coregrafia lui Wednesday și a făcut spectacol pe scena de la Românii au talent

Cine este Nicole Bucevschi, eleva de 11 ani care s-a inspirat din coregrafia lui Wednesday și a făcut spectacol pe scena de la Românii au talent

Nicole Bucevschi face dans sportiv de 5 ani. Eleva în vârstă de 11 ani se antrenează în jur de 13, 14 ore pe zi și spune că nu mai are timp deloc pentru joacă. Micuța a făcut spectacol pe scena de la Românii au talent, alegând o coregrafie inspirată de serialul Wednesday.

Gallery

Nicole este foarte ambițioasă. Fetița își dorește să ajungă departe cu dansul. „Dacă vrei să ajungi cineva în viață, trebuie să muncești din greu pentru acest lucru”, afirmă ea. 

De anul trecut și până acum, viața lui Nicole a evoluat în direcția visată de ea. Anul acesta a reprezentat România la World Championship Performing Art, la categoria de vârstă 10-12 ani, în Los Angeles, America. A luat o medalie de aur, una de bronz, una de argint și doua plachete din aur.

​Mama ei este manichiurista, iar tatăl lucrează în construcții, în Marea Britanie

Mihai Bobonete:Ai o carismă așa, a ta, pe care foarte rar o întâlnești pe scenă. Felicitări!”

Dragoș:Emoții ai și asta e un lucru bun, doar că tu reușești, prin inteligență și experiență, să treci peste emoțiile astea. Ai talent, ai stofă de Vegas!”

Andi: „Trebuie să mă declar fascinat de maturitatea lui Nicole, mă refer la maturitatea artistică aici. Nu-mi vine să cred că are 11 ani. Scena e pentru tine”

VEZI MOMENTUL INTEGRAL MAI SUS. 

EMISIUNEA POATE FI URMĂRITĂ ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni