• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Sara Budeanu, o voce care este balsam pentru suflet. Cine este eleva de 17 ani care a cucerit publicul de la Românii au talent

Sara Budeanu, o voce care este balsam pentru suflet. Cine este eleva de 17 ani care a cucerit publicul de la Românii au talent

Sara a pășit sfioasă pe scena de la Românii au talent, fiind îmbrăcată în blugi și cămașă, iar când a început să cânte toți au fost cu ochii pe ea. Nimeni nu se aștepta că va interpreta o piesă celebră cu atâta profunzime. Mai mulți oameni din sală nu și-au putut stăpâni lacrimile de emoție.

Gallery

​Sara are 17 ani și locuiește în Italia. Și-a descoperit talentul muzical de la o vârstă fragedă. Avea doar 4 ani când a început să cânte în biserică. Pentru ea, muzica este „un dar și o poartă de evadare din realitate”. A început să cânte operă singură, la vârsta de 12 ani.

Îi place foarte mult Andrea Bocelli și visează să cânte alături de el, într-o bună zi. De asemenea, o admiră pe Laura Bretan pentru curajul ei și pentru modul în care a ales să se exprime pe scenele lumii.

Părinții ei, în special mama, au fost cei care au încurajat-o să cânte. I-au spus mereu să-și urmeze pasiunea și visul, să nu renunțe nici atunci când întâmpină dificultăți.

Mai mulți prieteni au îndemnat-o să se înscrie la emisiune după ce au auzit-o cântând. Dacă va câștiga, și-ar folosi banii pentru a evolua în muzică și pentru a-și susține familia.

 „Știi cum te-am văzut eu pe tine? Ca pe un diamant neșlefuit”, i-a spus Andra. 

„Un diamant fenomen”, a adăugat Mihai Bobonete. 

„Are o prezență foarte plăcută, caldă, pe scenă. De când intri pe scenă, se creează un soi de liniște și oamenii vor să te urmărească”, a menționat Dragoș. 

„Este foarte talentată, a cântat foarte frumos și nu pot să-i dau decât DA!”, a concluzionat Andi Moisescu. 


VEZI MOMENTUL INTEGRAL MAI SUS. 

EMISIUNEA POATE FI URMĂRITĂ ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni