• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 19 aprilie. Pe singura scenă din țară care dezvoltă nemaivăzutul se lasă cu spectacol! Românii au talent, o nouă ediție, diseară

Românii au talent, 19 aprilie. Pe singura scenă din țară care dezvoltă nemaivăzutul se lasă cu spectacol! Românii au talent, o nouă ediție, diseară

Românii au talent, 19 aprilie. Pe singura scenă din țară care dezvoltă nemaivăzutul se lasă cu spectacol! Românii au talent, o nouă ediție, diseară

O nouă săptămână se apropie de final, așa că e vremea pentru talent, pentru momentele autentice, în care se pune suflet și se lasă la iveală speranța că vor fi observați, apreciați și aplaudați. În doar câteva ore, reflectoarele se aprind pentru a-i lăsa pe cei care merită cu adevărat să strălucească.

Gallery

​Păzitorii frumosului ne împrumută ochii lor ca să vedem lumea. De la 20:30, la PRO TV, începe Românii au talent, locul unde se adună îndrăgostiții de frumusețe, cei care au pornirea de a crea ceea ce alții nici nu visează!

Ca de fiecare dată, eroii construiesc o lume în care arta ne reflectă pe noi, spectatorii. Fie că vorbim despre cei care se află în sală sau cei care urmăresc de acasă, emoțiile prin care vor trece sunt cele mai complexe. La masa juriului, Andi, Andra, Dragoș și Bobo sunt gata să fie vrăjiți, iar Smiley și Pavel, îi așteaptă în culise pe concurenți pentru a le testa energia și a le da starea de bine.

La 53 ani, un tehnician mecanic din Otopeni își va deschide sufletul și va arăta că bucuria pe care o simte atunci când poate cânta nu se compară cu nimic. Simte că a primit acest talent de la mama lui, dar e conștient că niciodată nu e prea târziu pentru a prezenta tuturor ceea ce pe tine te face fericit: ”Mergând cu mama mea, vedeam tot felul de formații. Mi-am dorit să cânt. Nu am studiat muzică. Am avut acest scop, de a fi pe scenă. Am venit să-mi testez limitele”.

Sunt din Iași, dar locuiesc în Londra, cu soțul meu și cei trei copii. Eu am plecat prima, în 2019, pentru că eu vorbeam engleză. A fost o perioadă de chin, eram singură de sărbători. Noi trebuie să căutăm soluții în viața asta, nu să ne plângem. Mie mi-a plăcut să cânt de mic copil. Părinții nu au putut să vadă talentul în mine și am suferit. Îmi doresc să am succes și să încep să cânt”, va povesti o concurentă de 37 de ani, care speră că în sfârșit va fi remarcată. Să fie acesta un nou început pentru ea?

La doar 14 ani, o puștoaică din București muncește enorm pentru pasiunea ei și acum vrea să o împărtășească cu toată țara. ”Fac balet de performanță, am câștigat la Mondialele din Portugalia, am primit și-o bursă în 2019. Cred că moștenesc de la mama, îi place să danseze”, va povesti ea, înainte de a urca pe scenă.

Concurenții sunt pregătiți, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, cea de-a unsprezecea ediție a sezonului #14fenomen, Românii au talent, la PRO TV. Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni