• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 19 aprilie. Yoga pentru față cu Ana Maria Cimpoescu. Ce exerciții de gimnastică facială i-a învățat pe jurați

Românii au talent, 19 aprilie. Yoga pentru față cu Ana Maria Cimpoescu. Ce exerciții de gimnastică facială i-a învățat pe jurați

De-a lungul vieții, Ana (50 de ani) a lucrat în principal în domeniul contabilității. Părinții ei au îndrumat-o către această carieră, dorindu-și stabilitate pentru fiica lor.

Gallery

​După ce a absolvit ASE-ul, Ana a intrat rapid în domeniul contabilității.

Nefericită cu locul de muncă și cu modul în care începuse să arate, Ana s-a hotărât să facă o schimbare. Într-o dimineață, s-a privit în oglinda retrovizoare și și-a dat seama că arată ca “o broască țestoasă de 300 de ani”.

A descoperit Face Yoga (yoga pentru față) printr-o postare pe Facebook, a fost intrigată, a devenit membră a grupului și a început să facă diverse exerciții și să citească materiale pe acest subiect.

Așa a aflat că această metodă a fost dezvoltată de către Fumiko Takatsu, acum în vârstă de 50 de ani. Fumiko a suferit un grav accident de mașină la vârsta de 36 de ani. În urma acestuia, Fumiko a avut probleme pe partea dreaptă a corpului, iar fața i-a devenit asimetrică. Fiind o convinsă practicantă de yoga, Fumiko a avut această idee grozavă: de ce să nu lucrăm mușchii feței exact așa cum lucrăm mușchii corpului?

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 12 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni