• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Un pian și o voce care sună dumnezeiește! Isabela Stănescu, finalistă în sezonul 9, a revenit pe scena de la Românii au talent și a cântat celebra piesa „Ederlezi” cum n-ai mai auzit-o vreodată

Un pian și o voce care sună dumnezeiește! Isabela Stănescu, finalistă în sezonul 9, a revenit pe scena de la Românii au talent și a cântat celebra piesa „Ederlezi” cum n-ai mai auzit-o vreodată

Isabela nu moștenește talentul de la nimeni, este singura din familia ei care cântă. Isabela a mai participat la Românii au talent în sezonul 9 și a ajuns până în finală. A revenit pentru că își dorește să câștige acest sezon, unul dintre atuurile ei principale fiind perseverența.

Gallery

​Visul ei este să lucreze cu cei mai buni mentori, să le cânte oamenilor alături de artiști consacrați, pe scene mari ale lumii și să devină la rândul ei un mentor pentru copii, la catedră. 

Își dorește să aibă o căsuță caldă și primitoare, în care abia așteaptă să se întoarcă, după un mare turneu extenuant. Dar cel mai mare vis al ei este să susțină un concert vocal-simfonic, cu orchestră, în Japonia.

Pe lângă muzică, îi place actoria, indiferent de forma ei. A recitat poezii, a jucat piese de teatru, a apărut în filme de scurtmetraj și a dublat desene animate.

Isabela Stănescu a avut întotdeauna sentimentul că vrea să-și depășească condiția, tocmai de aceea își dorește să fie un om educat, spune că are “o sete de cultură și dragoste pentru studiu”.

Isabela Stănescu, fată din neam de căldărari așa cum îi place să spună, a uimit audiența și-n sezonul 9 Românii au talent, atunci când a ajuns până în marea finală.

„Sunt Isabela Stănescu și sunt de etnie romă”, a spus atunci tânăra pe scena talentelor, apoi a interpretat o partitură de operă.  

De data aceasta, Isabela a cântat într-o manieră cu totul deosebită celebra piesă „Ederlezi”.

Andi Moisescu:Voi știți foarte bine părerea mea despre Isabela încă de la prima noastră întâlnire aici pe scena Românii au talent. Mie mi se pare că Isabela este în poziția aia privilegiată în care poate cânta absolut ceea ce vrea ea. Ești foarte talentată! Ce aș mai putea să spun! Mă bucur foarte tare că ți-ai urmat visul! De aici încolo, lumea îți aparține, muzica îți aparține și poți să faci absolut tot ceea ce vrei tu pentru că ai toate calitățile de care ai nevoie!”;

Mihai Bobonete: „Tu ești dovada vie că dacă vrei, poți!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 12 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

CITEȘTE ȘI:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni