• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cine sunt tinerii din Corul Regal care au primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș! Au cântat pentru regi și Papa Francisc, iar acum au ridicat jurații la dans: „Mai aveam puțin și ne suiam pe masă!”

Cine sunt tinerii din Corul Regal care au primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș! Au cântat pentru regi și Papa Francisc, iar acum au ridicat jurații la dans: „Mai aveam puțin și ne suiam pe masă!”

Corul Regal s-a înființat în anul 2012 din dorința unui grup de studenți de la Conservatorul din București de a crea un ansamblu de elită, în cadrul căruia tinerii muzicieni ai României să se afirme pe marile scene.

Gallery

​Răzvan Apetrei, dirijorul, managerul și unul dintre membrii fondatori ai Corului Regal este cel în jurul căruia s-a creat de peste 11 ani încoace această mișcare corală de tineret.

Prin participarea la Românii au talent doresc să arate publicului românesc și de pretutindeni că muzica corală este magică, așadar dorința lor este să promoveze această branșă muzicală care este, așa cum spun ei, pe nedrept neglijată și subfinanțată în România.

Corul Regal a cântat pentru regi și Papa Francisc, iar acum tinerii artiști au ridicat publicul și juriul la dans.

Andra: „O minune ați făcut! L-ați ridicat pe Dragoș Bucur de pe scaun ca să danseze!”;

Mihai Bobonete: „M-am simțit tot numărul ca la finala SuperBowl! Ați făcut ceva ce oricum mintea mea nu percepea. Când v-am văzut atât de serioși și de sobri... M-ați surprins total! (...) Din momentul ăsta voi nu mai sunteți Corul Regal, sunteți Corul Fenomenal!”;

Andi Moisescu: Jos pălăria! A fost ca la marile petreceri! (...) Ce a reușit să facă Corul Regal din noi! Mai aveam puțin și ne suiam pe masă”;

Andra: „Sunt extrem de încântată de tot ceea ce s-a întâmplat aici și ați ales ce trebuie! E clar că avem în fața noastră niște profesioniști! Sunt bucuroasă că ați ales să ne vizitați!”;

După ce jurații și-au exprimat voturile, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat Golden Buzz-ul, iar show-ul a continuat într-o ploaie de confetti. 

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 12 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni