• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 26 aprilie. Savage Crew, un grup de 15 tineri din Bacău, demonstrează că pasiunea pentru dans nu are limite: „Un sincron foarte bine executat”

Românii au talent, 26 aprilie. Savage Crew, un grup de 15 tineri din Bacău, demonstrează că pasiunea pentru dans nu are limite: „Un sincron foarte bine executat”

Savage Crew, o echipă de dans din Bacău, formată din 15 membri cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, este un exemplu viu de cum pasiunea, dedicarea și unitatea pot duce la realizări remarcabile!

Gallery

​Numele lor, Savage Crew, este o reflectare a spiritului lor și a dorinței de a se exprima prin dans. Ei transmit încredere, curaj, atitudine și creativitate prin fiecare mișcare pe care o fac. Deși echipa a fost formată acum aproximativ 2 ani, fiecare membru aduce cu sine o experiență mai vastă în domeniul dansului.

Unitatea este un principiu fundamental pentru Savage Crew. Ei cred că “dacă unul greșește, atunci toți greșesc”. Această solidaritate îi ajută să se susțină reciproc și să formeze o legătură strânsă, considerându-se mai mult decât o echipă - o familie.

Prima lor realizare majoră a venit la Campionatul Național de Streetdance, unde au obținut locul 4.

Dorința lor de a se exprima și de a experimenta noi provocări i-a îndemnat să se înscrie la Românii au talent. În cazul în care ar câștiga premiul cel mare, ei ar investi banii în îmbunătățirea sălii de dans, în echipamente și ar reprezenta un sprijin important în realizarea visului lor de a participa la competiții internaționale.

„Mi-a plăcut că am văzut de foarte multe ori un sincron foarte bine executat. Asta mi se pare că este cel mai important atunci când vezi un grup mare. Mi-a plăcut și că, de data asta, băieții nu au căzut. Am apreciat”, a spus Andi Moisescu

„Eu mi-am închipuit tot numărul că sunteți niște chirurgi care au luat-o razna în sala de operații. Mi-a plăcut! Bravo!”, a spus Bobonete.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Ediția 13 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni