• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 26 aprilie. Maria Bantă a ridicat publicul în picioare cu momentul său incredibil de balet: „Ai foarte multă sensibilitate pe interior”

Românii au talent, 26 aprilie. Maria Bantă a ridicat publicul în picioare cu momentul său incredibil de balet: „Ai foarte multă sensibilitate pe interior”

Maria a început să danseze de la vârsta de 4 ani, sub îndrumarea tatălui și a surorii sale mai mari. Tatăl ei, un antrenor de gimnastică care a ajuns până în semifinalele Românii au talent în anul 2013 cu grupul Gimnis-Iași, a fost o sursă constantă de inspirație și îndrumare pentru Maria.

Gallery

​De când se știe, Maria practică gimnastica, în special gimnastica aerobică.

Sora ei mai mare, o dansatoare renumită la nivel internațional și campioană mondială la dans contemporan, a fost cea care a inspirat-o pe Maria să își urmeze pasiunea pentru dans. Deși mama lor nu este sportivă, ci expert contabil, familia Bantă este strâns unită în jurul valorilor sportive și artistice.

Cu toate acestea, drumul Mariei către succes nu a fost lipsit de obstacole. Accidentările serioase au împiedicat-o să își atingă obiectivele în dans și gimnastică. A avut perioade de jumătate de an sau chiar un an în care nu a putut să exerseze deloc.

Însă, Maria nu s-a lăsat descurajată. Cu fiecare zi care trece, ea își continuă lupta pentru a-și îndeplini visurile, demonstrând că pasiunea și determinarea pot depăși orice obstacol.

 „Ai foarte multă sensibilitate pe interior. Ești actriță pe bune. Este emoționant și mi-a plăcut foarte mult”, a spus Dragoș Bucur.

„Două aspecte mi-au atras atenția. Grația și dăruirea. Ești dispusă la aronumite sacrificii pe care nu mi le pot închipui la vârsta de 14 ani”, a spus Andi Moisescu.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Ediția 13 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni