• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 26 aprilie. La doar 12 ani, Patricia Ene a demonstrat întregii țări că dansul este o formă de exprimare, o pasiune, dar și o călătorie personală

Românii au talent, 26 aprilie. La doar 12 ani, Patricia Ene a demonstrat întregii țări că dansul este o formă de exprimare, o pasiune, dar și o călătorie personală

Patricia Ene a descoperit pasiunea pentru dans urmărind clipuri cu fete care practicau gimnastica și a început să le imite mișcările, învățând astfel să facă roata, sfoara și podul.

Gallery

​De la vârsta de 6 ani, Patricia face parte din echipa Bucharest Sport Club Elite, unde a evoluat de la a fi o simplă începătoare la a deveni o dansatoare de performanță. A participat la numeroase concursuri naționale și internaționale, dansând pe scene mari, în finale mondiale cu participanți din toate colțurile lumii. A câștigat atât de multe medalii și trofee încât a pierdut numărul lor.

Cu toate acestea, pentru Patricia, dansul nu este doar despre victorie. Când a pățit pe scenă la Românii au talent, nu a venit cu gândul de a câștiga, ci de a experimenta oportunitatea de a dansa singură pe o scenă mare pentru prima dată. Dorința ei este de a se simți bine, de a arăta un dans care o reprezintă și de a transmite emoții ascunse în doar câteva minute.

„Patricia, te-ai mișcat foarte bine, dar știi ce este cel mai important? Că ai ales să faci din asta o pasiune și că îți place atât de mult. Colegele tale sunt acolo și tu ești singură pe scenă. Faptul că ai avut curaj să vii să faci asta este de remarcat”, a spus Bobonete.

„M-am uitat la tine și am văzut un număr foarte bine executat”, a spus Dragoș Bucur.

 Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Ediția 13 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni