• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 26 aprilie. Maya Raita a depășit granițele incredibilului! Momentul său de dans a impresionat juriul: „Văd în tine un viitor coregraf!”

Românii au talent, 26 aprilie. Maya Raita a depășit granițele incredibilului! Momentul său de dans a impresionat juriul: „Văd în tine un viitor coregraf!”

Maya Raita, o tânără de 13 ani din Chiajna, Ilfov, a început să danseze la vârsta fragedă de 3 ani și jumătate. Inițial, părinții ei au ales să o înscrie la cursuri de balet, unde Maya a descoperit imediat o pasiune arzătoare pentru dans.

Gallery

​După aproximativ trei ani de studiu asiduu al baletului, Maya a început să-și lărgească orizonturile și să exploreze alte stiluri de dans. În prezent, Maya este educată acasă, un sistem cunoscut sub numele de “home schooling”. Acest lucru îi oferă o flexibilitate deosebită, permițându-i să-și dedice mult timp antrenamentelor și să-și urmeze pasiunea pentru dans.

Având în vedere că Maya este educată acasă, familia ei, care include părinții, două surori, un câine, o pisică și, dacă memoria nu o înșală, doi hamsteri, au avut oportunitatea de a pleca într-o călătorie prin Europa cu o rulotă. În câteva luni, au reușit să facă un tur al Europei, vizitând țări precum Italia, Slovenia, Ungaria și Germania, și descoperind o serie de locuri de o frumusețe rară.

Pe parcursul acestei călătorii, Maya a continuat să se antreneze ori de câte ori și oriunde a avut ocazia, preferând locurile cu peisaje pitorești, care păreau desprinse din povești. Astfel, Maya Raita ne oferă o poveste inspirațională despre cum pasiunea pentru dans poate fi urmărită și cultivată, indiferent de circumstanțe.

„Văd în tine un viitor coregraf foarte bun și, bineînțeles, tu ești la început de drum. Ai doar 13 ani și dansezi deja foarte bine”, a spus Andra.

„Maya, pe mine mă bucură foarte tare veselia și optimismul tău. Aș vrea să te mai văd la Românii au talent. Din partea mea, Maya, ai un DA”, a spus Bobonete.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Ediția 13 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni