• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 26 aprilie. Lukas Urdea, moment impresionant pe scena talentelor: „Intuiesc că o să ai parte de un viitor strălucit”

Românii au talent, 26 aprilie. Lukas Urdea, moment impresionant pe scena talentelor: „Intuiesc că o să ai parte de un viitor strălucit”

Lukas, un tânăr de 14 ani din Spania, a început să cânte la vârsta de 7 ani, când a decis să renunțe la cursurile de chitară în favoarea celor de canto. El consideră că talentul său muzical este un privilegiu care îi permite să-și exprime sentimentele.

Gallery

​Unul dintre punctele forte ale lui Lukas este capacitatea sa de a se conecta rapid cu publicul. I s-a spus că, atunci când cântă, reușește să atingă inimile oamenilor. Această abilitate de a emoționa prin muzică este ceva ce Lukas prețuiește enorm.

Tânărul se bucură de oportunitatea de a cânta în România, unde o parte din familia sa locuiește și îl poate urmări. În plus față de muzică, Lukas este pasionat și de dans, urmând chiar și cursuri pentru a-și îmbunătăți performanțele.

Idolii lui Lukas din România sunt Andra, Smiley și Theo Rose, artiști pe care îi admira și de la care se inspiră. Prin muzica și dansul său, Lukas continuă să inspire și să cucerească inimile oamenilor.

„Ai un ton al vocii foarte plăcut, ai o voce foarte caldă. Mi-a plăcut foarte mult ce ai ales să cânți și cred că ți se potrivește zona asta sentimentală, emoțională. Ești foarte talentat și intuiesc că o să ai parte de un viitor din ce în ce mai frumos”, a zis Andi Moisescu.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Ediția 13 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni