• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 26 aprilie. George Plumb este barman, dar crede în visul său! Tânărul și-a spus povestea de viață, în versuri, pe scena talentelor

Românii au talent, 26 aprilie. George Plumb este barman, dar crede în visul său! Tânărul și-a spus povestea de viață, în versuri, pe scena talentelor

La doar 25 de ani, George Plumb își trăiește visul de a deveni un artist de muzică rap. Povestea sa cu muzica a început în mod spontan în adolescență, când a întâlnit o fată care era pasionată de rap.

Gallery

​Tânăra de care era îndrăgostit locuia în Bușteni, iar distanța dintre ei l-a împiedicat pe George să participe la aniversarea ei. În schimb, i-a dedicat o piesă.

Un an mai târziu, George a regăsit versurile piesei scrise pe o hârtie uitată într-un dulap și a fost surprins de cât de bine suna, așa că a decis să se dedice muzicii în mod serios. A început să studieze singur tot ce ține de rap și hip-hop, inclusiv teoria muzicală.

George este convins că numele său este predestinat și crede că are un dar pentru versuri. Cu toate acestea, viața lui nu este lipsită de provocări. Situația în familia sa este dificilă. Tatăl său are probleme grave de sănătate, suferind de cancer și având un aparat la inimă care funcționează doar la 20% din capacitate. Mama sa are diabet și probleme cardiace. Ambii sunt pensionați pe caz de boală, iar George îi susține financiar.

Cu toate acestea, George nu se lasă descurajat. Își urmează visul și continuă să creeze muzică, sperând că talentul său îl va ajuta să depășească obstacolele vieții. În ciuda tuturor provocărilor, George Plumb rămâne un exemplu de ambiție și perseverență pentru tinerii artiști din întreaga lume.

„Când îți spui povestea în melodie, o simți diferit. Mi-a plăcut și frazarea și cum ai respirat. Ești talentat, bravo!”, a spus Andra.

„Am ascultat versurile și înțeleg că tu îți spui viața, iar chestia asta a ajuns la mine. Pe de altă parte, pe mine nu mă atinge genul ăsta de muzică”, a spus Dragoș Bucur.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Ediția 13 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni