• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 10 mai. Ce se întâmplă în ultima seară de audiții! Câți concurenți vor merge în semifinală

Românii au talent, 10 mai. Ce se întâmplă în ultima seară de audiții! Câți concurenți vor merge în semifinală

Românii au talent, 10 mai. Ce se întâmplă în ultima seară de audiții! Câți concurenți vor merge în semifinală

Sezonul fenomen intră în linie dreaptă spre show-urile live și marea finală din acest an!

Curajoșii care au vrut să strălucească în fața celor de acasă s-au pregătit cum au știut mai bine, au muncit pentru momentele lor și au venit în fața juraților pentru a obține DA-urile la care au visat dintotdeauna! În doar câteva ore, de la 20:30, e rândul celor din urmă să urce pe cea mai importantă scenă a țării, la Românii au talent, odată cu ultimele audiții și să profite de ultima șansă pentru consacrare.

Chiar dacă sfârșitul acestei etape este aproape, misiunea juraților rămâne esențială! Andi, Andra, Dragoș și Bobo sunt la fel de încântați să vadă prestații de neratat, iar Pavel și Smiley sunt în culise, cu ultimele doze de energie necesare pentru acest moment. Cine va reuși să convingă și să meargă mai departe? Aflăm în curând!

Seara se va încheia cu verdictul final, cel în urma căruia se vor alege artiștii care vor intra în semifinalele Românii au talent, din sezonul 14! Un proces transparent, clar pentru toți cei de acasă, îi va reuni pe jurați și prezentatori la o singură masă, în fața unui ecran care le va împrospăta memoria și le va da ocazia să-i susțină pe cei în care cred cu adevărat și pe care-i văd capabili să facă show și pe mai departe.

Lista celor 24 de semifinaliști va fi completată dintre cei 150 de artiști care au primit 3 sau 4 de DA. Unii s-au calificat direct cu golden buzz, ceilalți vor fi reexaminați acum, la rece.

Probabil că e sezonul în care au trecut cei mai mulți. Este o etapă extrem de neplăcută, e dureros”, va admite Andi Moisescu, înainte de a începe selecția, alături de colegii lui. El va fi completat și de Smiley, care va atrage atenția asupra discuției încărcate de emoție pe care o vor avea: ”va fi foarte complicat. Trebuie să departajați între numere care v-au plăcut”.

Să înceaplă aplauzele! De la ora 20:30, începe cea de-a paisprezecea ediție a sezonului #14fenomen. Nu ratați Românii au talent, ultima șansă în preselecții! Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni