• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Săriți de pe fix, 26 octombrie 2023. Andrei Pavel, supus la proba „Mima Turbina”. A reușit să ghicească lucrurile mimate de partenerul său sau a suportat consecințele

Săriți de pe fix, 26 octombrie 2023. Andrei Pavel, supus la proba „Mima Turbina”. A reușit să ghicească lucrurile mimate de partenerul său sau a suportat consecințele

Andrei Pavel, tenismen de profesie, este invitatul surpriză din această seară. După ce a făcut senzație la proba „Zâmbet cu dinți”, iată cum s-a descurcat la „Mima Turbina”.

Gallery

Partenerul lui Andrei Pavel din această seară este nimeni altul decât Drăcea, care nu prea le are cu mima, rămâne de văzut cum s-a descurcat tenismenul și dacă a ghicit obiectele mimate de comediant.

„Trupul tău este pregătit pentru fel de fel de șocuri. Așa că îți aduc un om care nu se pricepe la mimă deloc”, l-a atenționat Cabral pe Andrei Pavel.

Drăcea s-a chinuit din răsputeri să mimeze obiectele de pe panou, însă nu prea i-a ieșit. Andrei Pavel a fost nevoit să suporte consecințele și a fost propulsat cu capul în jos.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

„Săriți de pe fix!” se poate urmări în fiecare joi de la 21:30, pe PRO TV, și cu o săptămână în avans pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni