• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Comedia rămâne prima alegere a românilor! Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lideri de audiență

Comedia rămâne prima alegere a românilor! Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lideri de audiență

Comedia rămâne prima alegere a românilor! Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lideri de audiență

În fiecare seară de joi, telespectatorii trăiesc cele mai amuzante întâmplări alături de personajele lor preferate și se bucură de cele mai nebune provocări acceptate de 8 comedianți și doi invitați speciali. Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lideri de audiență.

Gallery

S-a dus vorba prin sat că Gianina a făcut o poțiune care promite să vindece orice durere și afecțiune: „Am făcut rețeta asta de licoare magică... care e ca un bitter”, a spus aceasta. Lăudată fiind de Giani, Dorel și alți locuitori din Fierbinți, Celentano i-a vandalizat locuința pentru a fura și bea toate sticluțele preparate de Gianina. Însă Dalida i-a venit de hac: „Dacă te mai atingi o dată de bunurile Gianinei, o să ai de-a face cu mine!”, l-a amenințat aceasta după ce i-a pus ceva în băutură pentru a-i cauza dureri de burtă.

Aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.2 puncte de rating și 29.6% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 6.9 puncte de audiență și 20.1% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 20:44, peste 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, la PRO TV!

Irina Rimes și Horia Brenciu, antrenorii de la Vocea României, au fost invitații lui Cabral într-o nouă ediție Săriți de pe fix! Alături de ei, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Irina Antonie, Lucian Ghimiși, Mihai Rait, Cătălin Neamțu, Drăcea și Alex Bogdan au fost responsabili pentru starea de bine a românilor. Săptămâna viitoare, Antonia și Alex Velea vor accepta provocarea de a lua parte la cele mai amuzante probe din cadrul unu show care nu trebuie ratat.

Ieri seară, emisiunea Săriți de pe fix! a fost în topul preferințelor telespectatorilor! În intervalul orar 21:32 – 23:30, PRO TV a înregistrat 7 puncte de audiență și 25.3% cotă de piață în rândul publicului Național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.8 puncte de rating și 21.3% share.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, iar Săriți de pe fix! în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV. Cele două producții pot fi urmărite în avans, pe VOYO.

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni