• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Săriți de pe fix, 9 noiembrie 2023. Inteligența artificială i-a pus în dificultate pe comedianți la proba „Foto Șoc” Combinația de fotografii care le-a dat mari bătăi de cap. N-ai fi zis că sunt Anamaria Prodan și Reghecampf

Săriți de pe fix, 9 noiembrie 2023. Inteligența artificială i-a pus în dificultate pe comedianți la proba „Foto Șoc” Combinația de fotografii care le-a dat mari bătăi de cap. N-ai fi zis că sunt Anamaria Prodan și Reghecampf

Proba „Foto Șoc” le-a dat mari bătăi de cap comedianților. La această probă s-a folosit inteligența artificială, astfel că prin combinarea a două fotografii cu vedete autohtone, AI i-a băgat un pic în ceață pe participanți.

Gallery

Cabral: Pentru că noi suntem extrem de moderni, am rugat inteligența artificială să ne ajute pentru această probă. I-am dat să combine câte două poze cu vedete autohtone. Voi trebuie să le ghiciți.

Comedianții s-au bucurat intens de acest moment și și-au dat silința să ghicească cât mai multe vedete. Cătălin Neamțu s-a descurcat exemplar.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

„Săriți de pe fix!” se poate urmări în fiecare joi de la 21:30, pe PRO TV, și cu o săptămână în avans pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni