• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Săriți de pe fix, 23 noiembrie 2023. Ana Baniciu și Alex Bogdan, la decolarea spontană: „Cu ură m-a dat. Mi-au sărit și extensiile”

Săriți de pe fix, 23 noiembrie 2023. Ana Baniciu și Alex Bogdan, la decolarea spontană: „Cu ură m-a dat. Mi-au sărit și extensiile”

Ana Baniciu este invitata surpriză din această seară. Dacă până în acest moment probele au fost cât se poate de simple pentru ea, ei bine, artista a decolat spontan la „Săriți de pe fix!”.

Gallery

 Ana Baniciu și Alex Bogdan s-au întrecut în răspunsuri la proba ”Decolare spontană”. Putem spune că cei doi au decolat în această seară de mai multe ori decât au preconizat.

Regulile sunt simple: „O să le comunic un domeniu și ei vor spune, alternativ, un cuvânt din sfera domeniului respectiv. Au variantă bună... rămân la sol!”, a spus Cabral.

Alex Bogdan încearcă să-și intimideze adversara: „Baniciu, te distrug psihologic!”, însă lucrurile nu vor merge conform planului, iar primul ridicat de la sol este chiar el: 

„Cred că plânge”, a spus Ana Baniciu.

Totuși, nici artista nu va rămâne, la propriu, cu picioarele pe pământ pentru prea mult timp: „Mamă, mi-au sărit și extensiile!”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

​„Săriți de pe fix!” se poate urmări în fiecare joi de la 21:30, pe PRO TV, și cu o săptămână în avans pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni