• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Săriți de pe fix, 23 noiembrie 2023. Umorul atinge cote alarmante în plan înclinat. Mihai Rait, maestrul Guru, îi inițiază pe Lucian Ghimiși, Anisia Gafton și Ana Baniciu în tainele meditației

Săriți de pe fix, 23 noiembrie 2023. Umorul atinge cote alarmante în plan înclinat. Mihai Rait, maestrul Guru, îi inițiază pe Lucian Ghimiși, Anisia Gafton și Ana Baniciu în tainele meditației

Berceni, leagănul chakrelor deschise!  Mihai Rait, Anisia Gafton, Lucian Ghimiși și Ana Baniciu și-au intrat în rol și au făcut show de zile mari la Săriți de pe fix!

Mihai Rait este maestrul Guru care oferă lecții gratuite de yoga. Anisia Gafton și Lucian Ghimiși, un cuplu cu probleme, încearcă să-și salveze căsnicia, astfel au apelat la maestrul Guru.

„Nea Guru, avem o problem, i se bălăngăne chakra. Vreau să ne reparăm relația, nu mai pot cu el, vreau să i se trezească…”, a spus Anisia Gafton.

Lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată atunci când Ana Baniciu își face apariția la clasa de yoga. Lucian Ghimiși se îndrăgostește de ea și o cere în căsătorie.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

​„Săriți de pe fix!” se poate urmări în fiecare joi de la 21:30, pe PRO TV, și cu o săptămână în avans pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni