• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Săriți de pe fix, 7 decembrie 2023. Anisia Gafton, Mihai Rait, Drăcea și Emil Rengle pun în scenă super telenovela „La parastas”

Săriți de pe fix, 7 decembrie 2023. Anisia Gafton, Mihai Rait, Drăcea și Emil Rengle pun în scenă super telenovela „La parastas”

Super telenovela „La parastas”. Văduva Anisia Gafton, Mihai Rait, vecinul pofticios, preotul Bogdan Drăcea și striperul Emil Rengle.

Gallery

Anisia Gafton își face de cap la parastasul soțului ei. Mihai Rait o acompaniază, însă atmosfera se destinde când apare în scenă Emil Rengle, striperul, care face senzație.

Mihai Rait: Haha, ce rău îmi pare că a murit.

Anisia Gafton: Eu nu plâng de tristețe, plâng de fericire, mă. Cea mai frumoasă zi din viața mea, parastasul soțului meu.

Mihai Rait: Doamne, că nu mai dădea Dumnezeu odată.

Cătălin Neamțu: Verificați mâncarea și băutura. Anisia ești cam pofticioasă, le încerci pe toate, mai ales, știi tu ce...

Râsul îți face poftă de mâncare, așa-i? Sper că ai auzit de noii burgeri de la McDonald’s, creați în parteneriat cu Chef Iosif Ștefănescu!

Nimic nu se potrivește mai bine cu „Săriți de pe Fix” decât un Angus Special și un BBQ Special!

Angus Special este burgerul cu carne de vită ANGUS, alături de un patty cu brânză Camembert în crustă crocantă și frunze proaspete de rucola, toate învăluite într-un sos delicios de maioneză cu ulei de trufe, servite într-o chiflă cu semințe. 

Pentru o experiență mai picantă poți încerca BBQ Special, burgerul gourmet pregătit cu carne de porc suculentă, cu salată proaspătă, jalapeno picant, murături crocante, ceapă prăjită și un sos Carolina BBQ irezistibil, toate înfășurate într-o chiflă cu semințe. O experiență culinară ca nicio alta!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni