EXCLUSIV ONLINE | Agentul de pază ținut captiv în casă de propria mamă. Ce nu s-a văzut la TV

EXCLUSIV ONLINE | Agentul de pază ținut captiv în casă de propria mamă. Ce nu s-a văzut la TV

În ediția din 23 februarie 2023 a emisiunii „Șef sub acoperire”, românii l-au putut cunoaște pe Bogdan Dumitrache, director executiv al SSG Security. Managerul a lucrat cot la cot cu angajații săi, pe care la final i-a răsplătit. Într-un nou episod exclusiv online, șeful sub acoperire a recompensat un alt angajat, un tânăr cu o poveste de viață cutremurătoare.

Marian Barangă are 27 de ani și este agent pază la un magazin din Capitală. Lucrează pentru SSG Security, dar nu a avut niciodată ocazia de a-l vedea pe șeful cel mare față în față.

Bogdan Dumitrache s-a deghizat și a lucrat o zi cu el, în magazin, pentru a afla ce fel de om e și cum se descurcă în postura de agent de pază. Ce a aflat l-a cutremurat: tânărul a fost ostatic în propria casă vreme de peste 7 ani, din cauza mamei sale. 

Cine este Marian Barangă de la Șef sub acoperire

Viața lui Marian Barangă a luat o turnură neașteptată în copilărie. În jurul vârstei de 13 ani, mama lui s-a îmbolnăvit grav, fiind afectată de o boală psihică. Din această cauză, femeia începuse să trăiască într-o lume a ei, în care viața fiului ei era amenințată în permanență. De aceea, de la 13 ani nu i-a mai permis să iasă din casă.

N-am putut ca să mai merg la școală, pentru că mama urla pe acolo, se lua de director. Mi-a tăiat până și cablul, să nu mai mai uit la TV, că zicea că sunt oamenii ăia de acolo care mă învață să nu ascult”, i-a spus Marian șefului sub acoperire.

Din cauza traumei la care a fost supus și a lipsei contactului cu alți oameni, Marian a dezvoltat o serie de frici, care se mai văd și azi. Multă vreme i-a fost teamă să vorbească în public, iar când o face, chiar și azi, are momente în care se bâlbâie serios. Citește și: STOP bullying - Scrisoare către colegul care m-a umilit la școală

Cum a scăpat de chin Marian Barangă 

La vârsta de 20 de ani, Marian a fost eliberat de poliție de sub tirania mamei sale. „Eu la 20 de ani am început să trăiesc și, în decurs de 6 ani, am ajuns unde sunt acum”, a mai spus agentul de pază. 

O vreme, a trăit împreună cu tată lui. După ce acesta s-a prăpădit, s-a mutat la frații tatălui său. Acum speră să-și cumpere propria locuință, ca să trăiască, pentru prima dată, liber. Următoarele sale țeluri sunt permisul de conducere și o avansare profesională.

Cum l-a răsplătit Bogdan Dumitrache



Marian a fost chemat la sediul firmei pentru a da „raportul” în legătură cu ucienicul pe care l-a avut în practică. Bogdan Dumitrache i-a dezvăluit că el era ucenicul pe care l-a instruit și că a fost plăcut impresionat de felul în care vorbește cu clienții.

Șeful sub acoperire i-a oferit avansarea pe care o dorea și l-a anunțat că firma îi va plăti cursurile de conducere, pentru a putea ocupa cât mai repede postul de inspector, care presupune cunoștințe de șofat. În plus, agentul de pază a fost răsplătit cu 3.000 de euro, bani care să-i folosească pentru a se muta singur, cu chirie.

Tânărul are în continuare grijă de mama lui, deși aceasta i-a cauzat atâta suferință. Vezi VIDEO mai jos!




Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni