Octavian Petrescu, CEO RodBun, are un motiv întemeiat pentru a lucra sub acoperire

Octavian Petrescu, CEO RodBun, are un motiv întemeiat pentru a lucra sub acoperire

Octavian Petrescu, directorul executiv al Grupului „RodBun”, a fost greu convins să intre incognito în compania sa. Însă, în urma extinderii companiei, oamenii aflați la conducere au simțit că au pierdut contactul cu angajații.

Grupul agricol RodBun, care produce îngrășăminte, fertilizatori și oferă soluții diverse în domeniul agricol fermierilor din România și nu numai, a depășit pragul de 500 de angajați. Înființată în 2001, compania 100% românescă este condusă de Octavian Petrescu.

Pe măsură ce compania s-a extins, conducerea a pierdut contactul cu nevoile angajaților. Din acest motiv, managerul RodBun a considerat că e oportun să încerce experiența Șef sub acoperire.

Vreau să știu cum ajunge mesajul nostru, vreau să știu cum este comunicarea noastră. Când am depășit un număr de angajați, am pierdut contactul cu oamenii noștri. De aici, de la București, lucrurile se văd altfel. Poate am uitat ce înseamnă munca fizică și de aceea vreau să redescopăr acest lucru”, a spus managerul înainte de misiunea sub acoperire.

Care este cea mai mare temere a sa, aflați în VIDEO-ul de mai jos!


 

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni