Despre Show

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este un experiment social spectaculos, în care 12 vedete își lasă deoparte stilul de viață cu care s-au obișnuit, pentru o experiență extremă, într-unul dintre cele mai neprimitoare locuri din lume – jungla din Republica Dominicană!

Cele 12 vedete vor pleca în Republica Dominicană și vor fi filmate în permanență timp de 2 luni, vor locui în 2 tabere special amenajate, unde vor dormi sub cerul liber, vor face duș  folosind o cantitate limitată de apă, cel mai important, nu vor avea niciun fel de contact cu lumea exterioară.

Cei 12 trebuie să se adapteze condițiilor din junglă și să îndeplinească sarcini zilnice, pentru a-și putea asigura supraviețuirea atât a lor, cât și a celorlalți participanți. Aceste sarcini zilnice sunt, de fapt, probe extreme, în care vedetele trebuie să se confrunte cu cele mai mari fobii ale lor și să își depășească limitele fizice și psihice. La final doar unul va câștiga titlul de "Regele/Regina Junglei". În show, vedetele au asigurate doar 2 alimente, fasole și orez, iar fiecare probă câștigată aduce cu sine porții extra de mâncare.

Fii pe fază și urmărește „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cel mai spectaculos reality-show din lume, numai la PRO TV!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni