Anisia Gafton a dezvăluit ce îi va lipsi cel mai mult în Republica Dominicană!

Anisia Gafton a spus „DA” provocării „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, emisiunea care o va pune față în față cu cele mai dificile situații. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, comedianta a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a oferit primele detalii despre participarea ei la celebra competiție!

Anisia Gafton este una dintre cele mai apreciate comediante din România. Aceasta nu doar că are un simț al umorului foarte dezvoltat, ci este și extrem de curajoasă. Aceasta virtute a dovedit-o în momentul în care a spus „DA” provocării „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, show-ul care îi va testa limitele. Cu puțin timp înainte de a pleca în Republica Dominicană, vedeta a spus care sunt cele mai de preț lucruri care îi vor lipsi, dar și ce reprezintă acest concurs pentru ea!

Anisia Gafton a fost întrebată care sunt lucrurile care îi vor lipsi cel mai mult în Republica Dominicană. Fără a sta prea mult pe gânduri, vedeta a răspuns în stilul ei caracteristic, menționând faptul că iubitul ei, Seghei, face un gest romantic în fiecare dimineață. Se pare că o cafea adusă chiar la pat este unul dintre aspectele care îi vor lipsi concurentei la show-ul de supraviețuire. 

„O să îmi lipsească foarte mult cafeaua. Dorul de iubit... stai liniștită! E mai bine că nu vine. O pauză între noi e bine venită! Glumesc. O să îmi fie dor și de iubit, dar mai ales de cafeaua pe care mi-o aduce la pat. O să îmi lipsească deodorantul...”, a declarat ea.
 

Ce a determinat-o pe Anisia Gafton să accepte provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Anisia Gafton a menționat faptul că provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” este o adevărată experiență de viață pentru care este foarte entuziasmată! În plus, vedeta le-a spus prietenelor sale că va merge într-o vacanță plătită de iubitul ei, nu că va participa la un show de supraviețuire.

„În primul rând că am o vacanță moca. Mă duc în Republica Dominicană, deja m-am lăudat prietenelor mele. Nu le-am zis unde mă duc, că trebuie să mănânc, că trebuie să stau cu gândaci, nu! Le-am zis că mă duc în vacanță două luni, au murit toate, și am zis că e făcută de iubitul meu. El nu vine, dar nu le-am zis, ele nu știu asta. Și pentru că este o experiență minunată. Abia aștept să mănânc ce îmi dați voi. Am foarte multe diete la activ, niciuna n-a funcționat, sper ca asta cu jungla să funcționeze. Este dieta „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de aici din corset!”, a declarat ea. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Show-ul începe în curând la PRO TV și vă fi disponibil în avans pe VOYO.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni