Alessandro Mucea, primele imagini cu trofeul SuperStar România. El e câștigătorul

Alessandro Mucea, primele imagini cu trofeul SuperStar România. El e câștigătorul

Patru concurenți s-au aflat, aseară, față în față, cu cea mai mare provocare a vieții lor și cu dorința de a câștiga titlul de SuperStar și cel mai mare premiu pus la bătaie vreodată, 1 milion de lei. Alessandro, Alexandru, Maria și Romina și-au depășit toate emoțiile și au urcat pe scenă oferind interpretări care merită reascultate și lăudate. 

Încurajați de pe scenă de Theo Rose, prezentatoarea show-ului, și susținuți de cei patru jurați care le-au fost alături în fiecare etapă a competiției, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, concurenții au demonstrat că sunt cei mai buni dintre cei mai buni. 

Cuvântul final i-a aparținut publicului care a avut întreaga putere de vot. Astfel, clasamentul final a arătat în felul următor: Maria Jugănaru, locul 4, Romina Apostol, locul 3, Alexandru Precup, locul 2

Marele câștigător al serii și al sezonului este Alessandro Mucea. Tânărul de 18 ani a ridicat trofeul deasupra capului și a plecat acasă cu titlul mult visat și cu 1 milion de lei. Susținut de AMI, interpreta care i-a fost alături pe scenă pentru una dintre cele 3 piese, Alessandro a demonstrat că a scris istorie în aceasă competiție și a încheiat seara victorios. 

Marea finală SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 6.8 puncte de rating și 22.0% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.3 puncte de rating și 10.6% share. 

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 23:55, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.5 puncte de audiență și 21.5% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.2 puncte de rating și 12.3% share.

Peste 1 milion de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență, peste 1.4 milioane de români trăiau cu sufletul la gură alături de finaliști.

Legenda a început aici! Alessandro este câștigătorul primului sezon al unui show care a ținut publicul în fața ecranelor în această toamnă! 

Iată, mai jos, toată călătoria lui până la câștigarea trofeului SuperStar România!

SuperStar România – Legenda începe aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni