• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 15 mai. Ce se întâmplă în această seară la Survivor All Stars! Cine câștigă colanul de Imunitate: „Nu am venit aici să fim frați”

Survivor All Stars 2024, 15 mai. Ce se întâmplă în această seară la Survivor All Stars! Cine câștigă colanul de Imunitate: „Nu am venit aici să fim frați”

Survivor All Stars 2024, 15 mai. Ce se întâmplă în această seară la Survivor All Stars! Cine câștigă colanul de Imunitate: „Nu am venit aici să fim frați”

Cu un număr tot mai mic de concurenți, vin și mai multe intrări pe traseu, mai multe momente când fiecare dintre ei trebuie să depășească orice barieră fizică sau psihică și să meargă mai departe, cu gândul de a se îndrepta spre marea finală a acestui sezon suprem. Cu puțin timp rămas la dispoziție, toți vor să arate că merită și că nimic nu îi poate doborî, iar cei de acasă trăiesc la cote înalte, fiecare seară de Survivor All Stars.

Gallery

​Aseară, foștii Faimoși, Zanni și TJ Miles au reușit să se impună în lupta pentru rolul de căpitan și au devenit, automat, adversari, în jocul pentru recompensă. După ce și-au făcut echipele așa cum au crezut mai bine, aceștia au oferit spectacol pe traseu. Zanni i-a avut aproape pe Iancu, Ștefania și Sorin, în timp ce TJ a făcut echipă cu Robert și Andrei, iar scorul final a fost unul strâns, care a marcat victoria pentru cel revenit din Exil și toți ai lui.

”Nu m-aș fi gândit niciodată că o să vin la All Stars și că o să se întâmple reward-ul ăsta. O să fie o experiență superbă”, a ținut să sublinieze Ștefania Ștefan la finalul jocului, încântată de faptul că se va bucura de o noapte la hotel, dar și de sărituri încărcate de adrenalină de la mare înălțime. De cealaltă parte, TJ Miles a recunoscut că a acceptat rezultatul final: ”Așa a fost soarta noastră. Am învățat să pierd, sunt împăcat cu tot ce se întâmplă”.

Ediția a fost lider de audiență, în intervalul orar 21:32 – 24:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.1 puncte de rating și 21.0% cotă de piață. De-a lungul difuzării, peste 900 de mii de români au urmărit emisiunea.

După ce recompensa lor a început deja, diseară vom vedea cum se încheie experiența de neuitat pentru Zanni, Iancu, Ștefa și Sorin, iar cel care a depășit marea provocare a luptei pentru revenirea în show va admite că ”e prea mult pentru o recompensă”.

Cu bateriile încărcate, cei patru li se vor realătura colegilor și toți vor da lupta pentru colanul care asigură rămânerea în show pentru cel puțin încă o săptămână. Și se pare că sunt mai îndârjiți ca niciodată. ”Nu am venit aici să fim frați, e un bonus. Suntem aici să câștigăm Survivor și ne înfrățim să ducem greul”, va spune, spre surprinderea tuturor, TJ Miles. La ce face referire și ce se va întâmpla, aflăm curând.

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni