• Emisiuni
  • Survivor România
  • În această seară la Survivor All Stars, emoții incredibile! Mama lui Iancu, prietenul lui Zanni, soția lui Robert, iubita lui TJ Miles, logodnicele lui Andrei și Sorin au ajuns în Dominicană

În această seară la Survivor All Stars, emoții incredibile! Mama lui Iancu, prietenul lui Zanni, soția lui Robert, iubita lui TJ Miles, logodnicele lui Andrei și Sorin au ajuns în Dominicană

În această seară la Survivor All Stars, emoții incredibile! Mama lui Iancu, prietenul lui Zanni, soția lui Robert, iubita lui TJ Miles, logodnicele lui Andrei și Sorin au ajuns în Dominicană

Marți, 21 mai 2024, la Survivor All Stars, concurenții rămași în competiție simt că trofeul și premiul cel mare sunt tot mai aproape.

Au rezistat vreme de optsprezece săptămâni. Au ajuns în ultimii șase și au demonstrat că sunt cei mai puternici. Au depășit orice provocare și au reușit să-și păstreze locul în sezonul suprem. Cine va merge până la capăt, vom afla. Au mai rămas doar șapte zile până la săptămâna finală, însă probele care urmează sunt mai dificile ca niciodată!
În această seară, băieții simt deja presiunea fiecărei clipe rămase în competiție: ”Sunt în ultimii 6, mă bucură lucrul ăsta, știu că mai este foarte puțin din competiție”, va admite Andrei Ciobanu. La fel de sigur pe el pare că este și Sorin: ”eu vreau să trag, vreau să demonstrez ceva și să ajung în finală. Dacă mă duc la Duel, mă voi duce și mă voi întoarce”.
Pe de altă parte, singurii combatanți rămași din fostul trib roșu sunt conștienți că pentru ei, totul este și mai greu, însă nu-și pierd încrederea. ”Simt că avem șanse să batem războinicii și să rămânem noi doi în finală”, va spune TJ Miles. Să fie așa? Au cum el și Zanni să răzbească împotriva alianței celorlalți patru concurenți?


Pe terenul de luptă, cei șașe din Los Bandidos vor da piept cu cele mai mari emoții trăite vreodată în acest show. ”O recompensă cât o finală”, va fi mesajul de început al lui Daniel Pavel, care va continua să detalieze: ”Recompensa de astăzi va încinge spiritele, inimile, în așa manieră cum nu a făcut-o nicio altă recompensă până acum. Vă va da putere să ajungeți la finalul dorit”.


Cele mai apropiate persoane din viața lor sunt în Dominicană! Mama lui Iancu, prietenul lui Zanni, soția lui Robert, iubita lui TJ Miles, logodnicele lui Andrei și Sorin au bătut tot drumul pentru a-i revedea pe cei pentru care au stat cu sufletul la gură atâtea luni. Cum va fi reîntâlnirea? Cine va câștiga dreptul de a petrece timp cu persoana dragă? Aflăm în doar câteva ore!


Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni